Servicii

transport rutier de marfa frigorific intern si internationalCu vasta experienta in transportul marfurilor la temperatura controlata, transport frigorific, acestea ajung intotdeauna la destinatie in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp: transport temperatura controlata, transport marfuri generale, transport valori, transport marfuri periculoase, transport agabaritic, transport marfuri care necesita conditii speciale.

Realizam transporturi in tari europene si anume:

  • Exporturi din Romania catre Europa
  • Importuri din Europa catre Romania

Tarile deservite sunt urmatoarele: Austria, Belgia, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Grecia, Slovacia, Polonia

Tipurile de transporturi frigorifce pe care le punem la dispozitia clientilor sunt urmatoarele:

  • Transport frigorific cu congelare - bunurile care necesita transport frigorific sunt pestele congelat, carnea congelata, legumele congelate etc. cu o temperatura de - 20 de grade
  • Transport frigorific cu refrigerare - alimente sau preparate care nu necesita congelare, ci doar racire la o anumita temperatura.

 Misiune

Ne dorim sa depasim mereu asteptarile clientilor nostri prin asigurarea excelentei in serviciile de suport logistic si solutiile de transport marfa oferite.

 Valori

Ne distingem prin profesionalism, promovand calitatea: oferim fiabilitate, suntem creativi, flexibili si orientati spre client, preocupati calitatea serviciilor oferite.